Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Panik bar yardımıyla sineerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın bapları gibi bina güvenliği düşünceının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna alınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın çıkan ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve müteallik yapının güvenliğini sağlayan kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Firmamız Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla omuz omuza iş adımları umumiyetle şunları bağırsakerir:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara için üretilmek zorundadır. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu yer haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page